NIEUW: Tracking Kit 2024

Iets meer over...

AdChamps

Onze ambitie:
Het Google Ads bureau van Nederland zijn

Hier werken wij als team hard naartoe. Wij willen namelijk het bureau zijn met de beste kennis over Google Ads. Okey, we zijn er nog niet. Maar goed onderweg zijn we wel.

We groeien namelijk hard met ons team van SEA specialisten, weten campagnes met onze aanpak écht beter te laten presteren en werken voor steeds meer klanten binnen e-commerce en leadgen.

Onze kernwaarden

Vanuit onze kernwaarden gaan wij vol voor onze ambitie.

Resultaat: sprongen maken in omzet voor klanten. Niks geeft ons een beter gevoel. Het is gewoon prachtig om zaken van de grond te krijgen of verder uit te bouwen. Daarom zijn wij zo gek op online campagnes. Het is dé manier om snel en schaalbaar resultaat te behalen.

Oprechtheid: geen gouden bergen beloven, wel de tijd en aandacht aan klanten besteden die nodig is om een succes te maken van een account. Maar het ook aangeven als het een keer niet lukt, ook al halen we eerst alles uit de kast om het wél te halen.

Vrijheid: geen uurtje factuurtje, of minutieuze urenverantwoording. Wel alles uit de kast halen voor een succesvolle campagne. Dat werkt het beste als we de vrijheid hebben om campagnes te maken en managen op de AdChamps manier. 

Expertise: Geen woorden, maar expertise. Niet op goed geluk aan wat knoppen draaien maar echt door en door begrijpen hoe Google Ads en Social Ads in de basis werken. Omdat we zo weten wat er moet gebeuren om een campagne succesvol te maken. 

Ons verhaal

In een karakteristiek monumentaal kantoor in hartje Utrecht is AdChamps in 2019 opgericht door Remko en Michiel. Met meer dan 10 jaar marketing ervaring wisten ze dat online advertising anders en vooral beter kan.

Niet inzetten op gouden bergen, onnavolgbare theoretische funnels, eindeloze strategie-sessies en paginalange rapportages.

Maar wel op een uitgebalanceerde mix van techniek, creativiteit en analyse én vooral getting sh*t done!

We werken met ons team van 7 specialisten hard en met veel plezier voor onze klanten. Telkens zijn we op zoek naar nieuwe kennis en manieren om campagnes nog beter te laten presteren. Daarom hebben we ook regelmatig (externe) kennissessies.

Naast het werk doen we regelmatig een borrel. Op het werk of bij onze stamkroeg (de drie dorstige herten), gaan uit eten of doen iets anders leuks. Playtime is never over 😉

ONZE

champs

Maxim

Si, Maxie!

Judith

Juudje

Dewwellie

Dewwel

Jij misschien?

Word jij onze nieuwe Champ?

Jasper

Juappieyy

Michiel

Michie

Remko

Remster

Onze

vacatures

Zit er wat voor jou tussen?

Marketplace Specialist

social ads specialist

Vacature Senior SEA Specialist

Vragen?