NIEUW: Tracking Kit 2024

Onze bewezen aanpak

voor

klanten & personeel

Techniek & Content, in die volgorde

Bij AdChamps zijn 2 zaken heilig: Techniek en Content.

Techniek is ons absolute fundament: full-funnel tracking, datafeeds, first-party data. Op welk CMS je zit maakt ons niet uit. Het resultaat: optimale bediening van de algoritmes van Google, Facebook en consorten. Zwaar onderschat. 

Met goede Content val je op en overtuig je. Banners, video’s, landingspagina’s. We schakelen snel naar live en laten de cijfers beslissen.

We kunnen dit allemaal in huis op het hoogste niveau, wat ons echt uniek maakt.

Saai stappenplan met spannende inhoud

‘Een stappenplan’ voor nieuwe klanten is niet zo uniek. Maar onze inhoud ervan wél. Het draait om een uitstekende voorbereiding.

1. Doelstelling: zó vaak overgeslagen. Denk aan ROAS, CPA en winstcijfers. Als dit niet duidelijk is, gaan we niet eens verder.

Bij AdChamps zijn we best wel voorstander van ‘starten en sturen’, maar je moet wel wel weten waar je heen gaat. Mogelijk gaat hier een trajectje aan vooraf: wat is eigenlijk écht rendabel voor jou? Weet je de ideale ROAS/CPA wel?

2. Fundament: in de huidige tijd van tech-innovatie (algoritmes, AI) is een technisch fundament je allergrootste goed. Denk aan geavanceerde (server-side) conversietracking, productfeeds en allerhande data-koppelingen. Zelfs (juist?) met de allerkleinste campagnes is dit een must. We besteden hier veel tijd en aandacht aan, want een goed begin.. 

Hier zijn wij echte Champs in. Leuk: andere bureaus bellen óns voor ondersteuning.

3. Campagne: pas als de doelstelling én fundament 100% op orde zijn, kunnen we succesvolle campagnes voor je draaien. We beginnen meestal vrij ‘kaal’ en voegen langzaamaan content toe. Bewezen succesvol! Dán start ons proces van continu optimalisatie, rapportage en evaluatie. Eigenlijk: continu beter worden, dit exacte proces is voor iedereen weer anders.

We zorgen goed voor onze Champs

Ons personeel – jouw campagnespecialisten! – zijn ons allergrootste goed. Daarom stimuleren we ze continu om echte Champs te worden in hun interessegebied. Ook privé bieden we hen de mogelijkheid zich te ontplooien, met de ondersteuning van AdChamps. Het resultaat is een ongekend sterke band met onze werknemers en het allerbeste werk.

Testen, testen, testen

Iedere klant is anders. Iedere casus ook. En iedere doelstelling. Het zou dan ook onzin zijn om te pretenderen alsof we na onze kennismaking precies kunnen voorspellen waar we over 6 maanden staan. Het eerlijke antwoord is: we weten het niet. Maar geef ons 1-3 maanden en we weten ongeveer álles. En dan kan het opschalen beginnen. En vergeet niet: we nemen 17 jaar ervaring mee in de achterzak, maar we steken dat liever in doordacht testen dan het schrijven van strategiedocumenten.

ONZE
champs

Maxim

Si, Maxie!

Judith

Juudje

Dewwellie

Dewwel

Jij misschien?

Word jij onze nieuwe Champ?

Jasper

Juappieyy

Michiel

Michie

Remko

Remster

Dit vinden wij

doodnormaal

MAAR VIND JE NERGENS!

Geen beperkingen betekent: écht geen beperkingen. Ook niet in campagnes, advertenties, zoekwoorden of wat dan ook. Alles mag en kan. Gewoon even overleggen en het komt vast en zeker goed.

Om te bepalen hoe we je het beste kunnen helpen, zien we natuurlijk graag hoe je er nu voor staat. Doen we gratis voor je.

We werken on-going aan je campagnes om onze gezamenlijke doelstellingen te behalen.

We zijn echte Google Analytics specialisten. En omdat die informatie zeer belangrijk kan zijn voor jouw campagnes, zetten we het graag perfect voor je op, inclusief geavanceerde filtering, de-duplicatie functies en meer.

Onze specialisten hebben ieder zo’n 20 klanten. (Ter vergelijk: bij veel van onze concurrenten ben je al snel 1 van de 50-200(!) klanten.)

Op deze manier kunnen we je echt goed helpen en vinden het nog eens leuk als je belt ook.

De marketingwereld staat bol van grootspraak. In 99% van de gevallen draait dat uit op 1 van deze dingen:

  • Teleurstelling
  • Black Hat marketing (om al die grootspraak te kunnen waarmaken -maar alleen voor de korte termijn natuurlijk)

Daar word je niet blij van.

Bij AdChamps doen we niet aan grootspraak, al 15 jaar niet. In de (online) marketing kun je de meeste zaken namelijk niet voorspellen en garanties zijn er niet te geven. Heel simpel, betrouwbaar en gezellig op de lange termijn.

Als we onze gezamenlijke doelstellingen niet behalen, doen we iets niet goed. Dat moeten we natuurlijk niet hebben. Daarvoor willen we perfect meten. Dit richten we helemaal voor je in, waar nodig in samenspraak met je technische partners.

We kennen tools als Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads etc. al zolang als ze bestaan. We weten dus echt wat we moeten doen om successen te boeken. Dit is lang niet altijd eenvoudig maar vereist veelal geavanceerde implementaties. Doen we voor je!

We prikken samen meerdere malen per jaar een moment om goed te bespreken wat wel en niet goed gaat. Hoe gaan we verder?

Ten eerste denken we dat je niet bij ons weg wilt. We ‘verliezen’ namelijk nog geen 5% van onze klanten per jaar. Ten tweede houden we zelf ook niet van langlopende wurgcontracten. Dus als je wilt stoppen: jammer, maar je zult er wel een goede reden voor hebben. En dan mag je dus supersnel stoppen. We dragen de boel aan je over (alles is ten slotte van jóu) en je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt.

99% van de bedrijven gebruikt de Google toolsuite. Verstandig! In dat geval richten we dit helemaal voor je in.

&

onze partners
Moet je eens zien!

Google Ads

Bing Ads

Facebook Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

TikTok Ads

Pinterest Ads