NIEUW: Tracking Kit 2024

Online Masterclass Digital Advertising:

De kracht van biedstrategieën

Wat goed dat je je aanmeldt voor onze Masterclass. Dit betekent dat jij je wilt ontwikkelen als Google Ads specialist en wij kunnen je daarbij helpen! Google Ads is een mooie tool, maar waarschijnlijk loop je tegen behoorlijk wat uitdagingen aan: verbeterde conversies, technische set-ups, welke biedstrategieën kies je etc.... Tijd dus voor een masterclass!

Aanmelden maar!

Waarom deze Masterclass?

Waar we vroeger probeerden om zoveel mogelijk controle over biedingen, plaatsingen en targeting te hebben ben je nu veel meer overgeleverd aan de “blackbox” van Google. Je wordt meer en meer de kant van automatisering en techniek opgestuurd. Dit betekent dat de benodigde kennis voor jou als specialist om Google Ads goed in te zetten ook verandert. Technische kennis en goed begrijpen hoe biedstrategieën optimaal werken anno 2022 is een must. Remko legt in deze masterclass vanuit zijn eigen ervaring uit hoe je hier succesvol mee aan de slag gaat.

FAQ'tjes

Al sinds 2006 werkt Remko met Google Ads. Hij heeft de tool zich zien ontwikkelen tot het algoritme gestuurde advertentieplatform dat het nu is.

Dankzij succesvolle campagnes voor bedrijven als Pepsi, Mcdonald’s en Undiemeister heeft hij aan de hand van grote budgetten vrijwel alle functionaliteiten in Google Ads kunnen testen.

Hierbij ontdekte hij al snel een voorliefde voor de technische kant van online marketing. Hierdoor heeft hij nieuwe ontwikkelingen snel kunnen omarmen. Zijn blogs over technische implementaties in combinatie met Google Tag Manager, welke vaak jaren geleden zijn geschreven, worden nog steeds dagelijks door tientallen online marketeers wereldwijd gelezen en gewaardeerd.

AdChamps is een online marketing agency, gevestigd in het centrum van Utrecht. Wij focussen ons volledig op betaalde campagnes op het allerhoogste niveau waarbij Google Ads veruit het belangrijkste platform is.

Onze filosofie is simpel: Online campagnes op Champions League niveau vanaf 350 euro per maand.

Met een klein specialistisch team combineren we ondernemerschap, techniek, creativiteit en plezier.

In deze Masterclass vertelt Remko van der Zwaag over de uitdaging die Google Ads op dit moment met zich meebrengt, hoe je hiermee om moet gaan en uiteindelijk in jouw voordeel kan laten werken.

Er worden 5 belangrijke thema’s behandeld waarin praktische tips naar voren komen die jij direct mee kunt nemen in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Hierdoor kun je jouw Google Ads campagnes écht beter laten presteren.

Bedankt voor jouw aanmelding!

Op de dag zelf sturen we je een link naar de masterclass

We zien je bij de masterclass, tot dan!

AdChamps

Jasper, Michiel, Remko en Judith