NIEUW: Tracking Kit 2024

Online marketing op Champions league niveau

voor jouw salon?

Dit vinden wij

doodnormaal

MAAR VIND JE NERGENS!

Geen beperkingen betekent: écht geen beperkingen. Ook niet in campagnes, advertenties, zoekwoorden of wat dan ook. Alles mag en kan. Gewoon even overleggen en het komt vast en zeker goed.

Om te bepalen hoe we je het beste kunnen helpen, zien we natuurlijk graag hoe je er nu voor staat. Doen we gratis voor je.

We werken on-going aan je campagnes om onze gezamenlijke doelstellingen te behalen.

We zijn echte Google Analytics specialisten. En omdat die informatie zeer belangrijk kan zijn voor jouw campagnes, zetten we het graag perfect voor je op, inclusief geavanceerde filtering, de-duplicatie functies en meer.

Onze specialisten hebben ieder zo’n 20 klanten. (Ter vergelijk: bij veel van onze concurrenten ben je al snel 1 van de 50-200(!) klanten.)

Op deze manier kunnen we je echt goed helpen en vinden het nog eens leuk als je belt ook.

De marketingwereld staat bol van grootspraak. In 99% van de gevallen draait dat uit op 1 van deze dingen:

  • Teleurstelling
  • Black Hat marketing (om al die grootspraak te kunnen waarmaken -maar alleen voor de korte termijn natuurlijk)

Daar word je niet blij van.

Bij AdChamps doen we niet aan grootspraak, al 15 jaar niet. In de (online) marketing kun je de meeste zaken namelijk niet voorspellen en garanties zijn er niet te geven. Heel simpel, betrouwbaar en gezellig op de lange termijn.

Als we onze gezamenlijke doelstellingen niet behalen, doen we iets niet goed. Dat moeten we natuurlijk niet hebben. Daarvoor willen we perfect meten. Dit richten we helemaal voor je in, waar nodig in samenspraak met je technische partners.

We kennen tools als Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads etc. al zolang als ze bestaan. We weten dus echt wat we moeten doen om successen te boeken. Dit is lang niet altijd eenvoudig maar vereist veelal geavanceerde implementaties. Doen we voor je!

We prikken samen meerdere malen per jaar een moment om goed te bespreken wat wel en niet goed gaat. Hoe gaan we verder?

Ten eerste denken we dat je niet bij ons weg wilt. We ‘verliezen’ namelijk nog geen 5% van onze klanten per jaar. Ten tweede houden we zelf ook niet van langlopende wurgcontracten. Dus als je wilt stoppen: jammer, maar je zult er wel een goede reden voor hebben. En dan mag je dus supersnel stoppen. We dragen de boel aan je over (alles is ten slotte van jóu) en je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt.

99% van de bedrijven gebruikt de Google toolsuite. Verstandig! In dat geval richten we dit helemaal voor je in.

Vanaf €475,- per maand

15 jaar ervaring

We hebben behoorlijk wat ervaring en dat laten we graag zien. Daarom hanteren we geen rare beperkingen of lange contracten. Je krijgt van ons gewoon álles wat Google (en/of Facebook / Instagram / Bing / LinkedIn / en meer) te bieden heeft. Uitgevoerd door ons op Champions League niveau.

Ga los en scoor

En ben je écht serieus? Dan ga je natuurlijk voor multi-channel integraties, geavanceerde implementaties van Google Analytics, conversie optimalisatie, dynamische remarketing en meer. Doen we allemaal voor je.

Dit doen we allemaal voor je

Binnen Google of Bing runnen we campagnes voor je, die werken als een gek. Als een Champ, zou je kunnen zeggen.

Voor iedere webshop is de inzet van Google Shopping essentieel. Maar om dit te laten renderen wordt steeds moeilijker. Maar ons lukt het vast wel.

Prospecting (nieuwe klanten vinden) én Retargeting (bestaande site-bezoekers alsnog overtuigen) campagnes via Display Advertising.

Bijvoorbeeld via Google, maar mogelijk ook via Social Media (Facebook/Instagram), Adroll en Criteo.

Ook voor de technische implementaties én de creatie van banners zit je bij ons op de juiste plek.

Onder de juiste omstandigheden kan Video-marketing (bijv. via YouTube) geweldig werken.

Laat ons je adviseren hoe je dat aanpakt. Bovendien hebben we partners die voor jou je video / animaties kunnen maken.

Denk aan Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, TikTok.. Alles kan! Wij helpen je de juiste keuzes maken.

Als 1 van de weinigen zijn we in staat gigantische zoekcampagnes te bouwen die volledig dynamisch werken. Bijvoorbeeld op basis van je voorraad, prijs-drempels, periodieke populariteit, seizoen en veel meer. Volledig geautomatiseerde advertenties, zoekwoorden etc. Bespaart je zeeën van tijd en geeft je verreweg de beste performance.

Iets met de som der delen! Alle kanalen gaan namelijk beter werken als deze goed worden verenigd. Maar dan moet je wel al je data op een overzichtelijke manier bij elkaar brengen. Daar zijn wij toevallig een Champ in.

Ruim 15 jaar ervaring!

Voor sommige cases heb je speciale landingspagina’s of mini-websites nodig. Bouwen we voor je.

Google Analytics is het data-fundament waar je op moet bouwen. Wij zijn Champ in het perfect opzetten van je Web Analytics in combinatie met Google Tag Manager. Wil je iets meten? Dan regelen we dat.

We hebben ook veel ervaring met complexe cases en grote meet-vraagstukken.

De mogelijkheden zijn legio, en tegelijkertijd erg afhankelijk van jouw situatie. Maar denk aan A/B-testing, multivariate testing etc. Of gespecialiseerde landingspagina’s. Alles om ervoor te zorgen dat je het maximale haalt uit je huidige bezoekers.

Rapportages moeten 1 ding doen en dat is grote hoeveelheden data begrijpelijk, inzichtelijk en uitvoerbaar maken. Dat is nou net wat veel rapportages niet lukt.

Wij werken met een eigen (en unieke?) combinatie van een live dashboard en rapportage. Zo ben je altijd op de hoogte. Als je wilt lichten we dit 1x per maand uitgebreid aan je toe.

Met onze toolset is het mogelijk om te herkennen wie (welke bedrijven) jouw website bezoeken. 100% waterdicht bestaat in dezen niet, maar dit geeft zeer inzichtelijke informatie waar je daadwerkelijk mee verder kunt.

Word je wel eens gebeld met een sales-vraag? Dan doe je er goed aan Call Tracking te (laten) implementeren. Hiermee maken we inzichtelijk hoeveel van onze marketing-inspanningen leiden tot telefoontjes, en kunnen we hier heel concreet op sturen.

Vanaf €475,- per maand

&

onze partners
Moet je eens zien!

Google Ads

Bing Ads

Facebook Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

TikTok Ads

Pinterest Ads

ONZE
champs

Maxim

Si, Maxie!

Judith

Juudje

Dewwellie

Dewwel

Jij misschien?

Word jij onze nieuwe Champ?

Jasper

Juappieyy

Michiel

Michie

Remko

Remster

Offerte

voor jouw salon?