NIEUW: Tracking Kit 2024

Online campagnes op

Champions League niveau

Voor iedereen

Dit vinden wij

doodnormaal

MAAR VIND JE NERGENS!

Geen beperkingen betekent: écht geen rare beperkingen of onaangemane verrassingen. Ook niet in campagnes, advertenties, zoekwoorden of wat dan ook. 

Om te bepalen hoe we je het beste kunnen helpen, zien we natuurlijk graag hoe je er nu voor staat. Doen we gratis voor je.

We beginnen geen campagne zonder behoorlijke doelstelling. We sturen er namelijk constant op, rapporteren je er graag over en maken keuzes, allemaal op basis van die doelstelling.

‘Techniek’ wordt steeds belangrijker in online marketing. De huidige opmars van AI benadrukt dit enorm.  Kanalen als Google moeten worden voorzien van zoveel mogelijk data. Bij ons zijn dat geen praatjes; wij zetten hier al 10 jaar stevig op in. Denk aan:

• Geavanceerde (conversie)pixel
• implementaties
• Stevig geoptimaliseerde productfeeds

Bij voorkeur regelen we dit helemaal zelf voor je in (in je CMS, Google Tag Manager, Feedmanager, advertentiekanalen etc.), maar indien nodig kunnen we ook schakelen met een bestaande externe partij.

Hoe dan ook zien we dit echt als fundament; iets wat éérst op orde moet zijn voordat we groot succes mogen verwachten van de campagnes.

We werken on-going aan je campagnes om onze gezamenlijke doelstellingen te behalen.

Onze specialisten hebben ieder zo’n 20 klanten. (Ter vergelijk: bij veel van onze concurrenten ben je al snel 1 van de 50-200(!) klanten.)

Op deze manier kunnen we je echt goed helpen en vinden het nog eens leuk als je belt ook.

De marketingwereld staat bol van grootspraak. In 99% van de gevallen draait dat uit op 1 van deze dingen:

• Teleurstelling
• Black Hat marketing (om al die grootspraak te kunnen waarmaken -maar alleen voor de korte termijn natuurlijk)

Daar word je niet blij van.

Bij AdChamps doen we niet aan grootspraak, al 15 jaar niet. In de (online) marketing kun je de meeste zaken namelijk niet voorspellen en garanties zijn er niet te geven. Heel simpel, betrouwbaar en gezellig op de lange termijn.

Wij zijn met alle liefde gewoon ‘te gast’ in jouw kanaal-accounts, zoals Google Ads en Meta Ads. Het zijn dus echt jouw accounts.

We kennen tools als Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads etc. al zolang als ze bestaan. We weten dus echt wat we moeten doen om successen te boeken. Dit is lang niet altijd eenvoudig maar vereist veelal geavanceerde implementaties. Doen we voor je!

We prikken samen meerdere malen per jaar een moment om goed te bespreken wat wel en niet goed gaat. Hoe gaan we verder?

Het is heel simpel: we houden zelf ook niet van rare contracten. Dus die bieden we jou ook niet aan.

Wij werken daarom initieel met simpele contracten van slechts 3 maanden. Als dat allemaal succesvol is verlopen (en daar gaan we van uit!) kunnen we altijd verder praten.

En er is nog iets: met deze korte contracten mag je er steeds 100% vanuit dat we ons maximaal voor je inzetten. Anders ga je ten slotte bij ons weg. Zo is het toch?

We hanteren geen opzegtermijn. Dus als je op dag 89 denkt: ik wil er morgen toch mee stoppen, dan kan dat gewoon. Al verwachten en hopen we dat natuurlijk niet.

HEY

champ!

Ja jij!

Zijn wij een kampioenskoppel?

Beantwoord 8 vragen en we laten het je binnen 24 uur persoonlijk weten.

Let's take out the fluff

Wij vinden dat online advertising eerlijker, transparanter en toegankelijker kan.

Daarom hebben wij alle ‘fluff’ uit online advertising gehaald.

Hierdoor zijn wij in staat om online campagnes op het hoogste niveau aan te bieden voor een eerlijke en transparante prijs. 

Bij AdChamps hanteren we hiervoor drie simpele uitgangspunten:

  • Goudeerlijk zijn
  • Doelgericht werken
  • Pro-actief klantcontact

 

Next-level campagnes

Het is 2023. Een standaard aanpak werkt meestal niet meer. Daarom zetten wij (al heel lang) serieus in op next-level marketing: geavanceerde pixel-implementaties, hyper-dynamische campagnes, gebruik van AI en veel meer. Ons (technisch) fundament staat altijd als een huis en dát is de reden dat we 95% van de campagnes kunnen verbeteren.

Dit doen we allemaal voor je

Binnen Google of Bing runnen we campagnes voor je, die werken als een gek. Als een Champ, zou je kunnen zeggen.

Performance Max campagnes zijn essentieel onderdeel van succesvolle Google-campagnes.

We zetten ze in sinds dag 1 dat ze beschikbaar zijn. Performance Max campagnes creëren een heel nieuwe dynamiek in je account en moeten dus weloverwogen ingezet worden. Laat dat maar aan ons over!

Voor iedere webshop is de inzet van Google Shopping essentieel. Meestal in combinatie met Performance Max. 

Prospecting (nieuwe klanten vinden) én Retargeting (bestaande site-bezoekers alsnog overtuigen) campagnes via Display Advertising.

Bijvoorbeeld via Google, maar mogelijk ook via Social Media (Facebook/Instagram), Adroll en Criteo.

Ook voor de technische implementaties én de creatie van banners zit je bij ons op de juiste plek.

Onder de juiste omstandigheden kan Video-marketing (bijv. via YouTube) geweldig werken.

Laat ons je adviseren hoe je dat aanpakt. Bovendien hebben we partners die voor jou je video / animaties kunnen maken.

Denk aan Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, TikTok.. Alles kan! Wij helpen je de juiste keuzes maken.

We verzorgen serieuze sales via kanalen als BOL.com, Amazon, Marktplaats en meer. 

De basis hiervoor zijn perfecte productfeeds, en daar zijn we toevallig erg goed mee.

Een heel andere dimensie in je marketingmix, waarbij je meestal commissies betaalt i.p.v. klikkosten. Niet voor iedereen interessant, maar wellicht voor jou wel?

Als 1 van de weinigen zijn we in staat gigantische zoekcampagnes te bouwen die volledig dynamisch werken. Bijvoorbeeld op basis van je voorraad, prijs-drempels, periodieke populariteit, seizoen en veel meer. Volledig geautomatiseerde advertenties, zoekwoorden etc. Bespaart je zeeën van tijd en geeft je verreweg de beste performance.

Iets met de som der delen! Alle kanalen gaan namelijk beter werken als deze goed worden verenigd. Maar dan moet je wel al je data op een overzichtelijke manier bij elkaar brengen. Daar zijn wij toevallig een Champ in.

Voor sommige cases heb je speciale landingspagina’s of mini-websites nodig. Bouwen we voor je.

Google Analytics is het data-fundament waar je op moet bouwen. Wij zijn Champ in het perfect opzetten van je Web Analytics in combinatie met Google Tag Manager. Wil je iets meten? Dan regelen we dat.

We hebben ook veel ervaring met complexe cases en grote meet-vraagstukken.

De mogelijkheden zijn legio, en tegelijkertijd erg afhankelijk van jouw situatie. Maar denk aan A/B-testing, multivariate testing etc. Of gespecialiseerde landingspagina’s. Alles om ervoor te zorgen dat je het maximale haalt uit je huidige bezoekers.

Rapportages moeten 1 ding doen en dat is grote hoeveelheden data begrijpelijk, inzichtelijk en uitvoerbaar maken. Dat is nou net wat veel rapportages niet lukt.

Wij werken met een eigen (en unieke?) combinatie van een live dashboard en rapportage. Zo ben je altijd op de hoogte. Als je wilt lichten we dit 1x per maand uitgebreid aan je toe.

Met onze toolset is het mogelijk om te herkennen wie (welke bedrijven) jouw website bezoeken. 100% waterdicht bestaat in dezen niet, maar dit geeft zeer inzichtelijke informatie waar je daadwerkelijk mee verder kunt.

Word je wel eens gebeld met een sales-vraag? Dan doe je er goed aan Call Tracking te (laten) implementeren. Hiermee maken we inzichtelijk hoeveel van onze marketing-inspanningen leiden tot telefoontjes, en kunnen we hier heel concreet op sturen.

Dit zeggen

klanten over ons

AdChamps is dé partner wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partij om je advertenties volledig uit handen te nemen. Niet alleen verzorgen ze alles tot in de puntjes, maar hun heldere overzichten zorgen ervoor dat je altijd het overzicht behoudt. De communicatie met het team is eenvoudig, snel en direct. Wat ik vooral waardeer, is dat ze proactief meedenken en suggesties aandragen voor verbeteringen. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die stressvrij en effectief wil adverteren!
Marco Gyed
Marco Gyed
Ik ben heel tevreden over Adchamps. Ze helpen mij goed bij mijn Google advertenties en ik haal er veel meer conversies uit dan toen ik het zelf probeerde. Ik zou Adchamps aanbevelen als je je online marketing met een gerust hart uit handen wilt geven.
Superdogs Rotterdam
Superdogs Rotterdam
Goed meedekend bedrijf , zeker een aanrader
Van Son installaties Bv
Van Son installaties Bv
AdChamps has developed a highly effective marketing campaign for our international event, focusing on increasing registrations. Their efforts have yielded successful results, showcasing their strong communication skills and constant availability throughout the process.
Nicky Vermeere
Nicky Vermeere
AdChamps is een hele fijne partner voor je online campagnes met een duidelijke visie gericht op resultaat! Ik vind het heel fijn om samen te werken met Michiel Verweij.
Sem Tielemans
Sem Tielemans
Super blij met Adchamps: ze denken met je mee, altijd heel snel antwoord op vragen en veel inzicht in resultaten die ook heel goed zijn!
Philip van Buuren
Philip van Buuren
Wij werken al een aantal jaren prettig samen met AdChamps. Professioneel marketingbureau met direct en informeel contact. Er is een prettige sfeer gecreëerd dat voelt als 'samenwerken' i.p.v. voor elkaar werken.
Mitchell van Plateringen
Mitchell van Plateringen
Eindelijk een Google ads organisatie die doet wat ze beloven. Wij zijn sinds een paar maanden klant en tot nu toe ontzettend tevreden over zowel de persoonlijke samenwerking als de resultaten.
R Wissink
R Wissink
AdChamps helpt ons bij het fixen van ingewikkelde metingen. Remko is echt een expert en heeft veel technische kennis op dit gebied. Prettig bedrijf om mee samen te werken!
CaseMarketing Suzan van Heck
CaseMarketing Suzan van Heck
Jonge professionals met vakkennis die flexibel zijn en graag met je meedenken. Klantvriendelijk, laagdrempelig en prettig in de communicatie.
Nutri Dynamics
Nutri Dynamics

&

onze kanalen
alleen het beste

Google Ads

Bing Ads

Facebook Ads

Instagram Ads

LinkedIn Ads

TikTok Ads

Pinterest Ads

Affiliate Ads

ONZE
champs

Maxim

Si, Maxie!

Judith

Juudje

Dewwellie

Dewwel

Jij misschien?

Word jij onze nieuwe Champ?

Jasper

Juappieyy

Michiel

Michie

Remko

Remster

Jullie doen écht álles,

of toch niet?

WE DACHTEN HET NIET!

Wij zijn al ruim 15 jaar Champs in online adverteren. Dat is en blijft onze focus. Van Google tot Amazon. Groeipotentieel genoeg voor iedereen. We maken er al 100+ klanten structureel blij mee.

We werken al jaren samen met een vaste partner in SEO. Ieder zijn/haar ding en deze partner is hier toevallig extreem goed in. Perfect voor een samenwerking.

Ook hiervoor hebben we een vaste partner die dit graag voor je verzorgt.

We verwijzen je graag door naar onze vaste partner in organic social.

Sommige partijen zijn ‘goed’ in het maken van prachtige presentaties, forecasts, modellering en dat soort dingen. Wij steken veel liever de handen uit de mouwen en sturen op wat we daadwerkelijk zien gebeuren. Met 15 jaar ervaring in de achterzak.

95% van dropshippers wilt heel veel voor heel weinig. Slechte ervaringen mee, dus beginnen we in principe niet meer aan. Hoor jij bij de 5% die wél zelf de handen uit de mouwen steekt en wilt investeren? Vooruit; stuur ons even een berichtje. Wie weet.